Selavi MUUTTAA!!

Ihanat asiakkaamme!

Tärkeitä uutisia!

19 mahtavaa vuotta olimme Uudenmaankadulla. Nyt on aika muuttaa maisemaa.


Tiistaina 19.06.2018 Selavissa käynnistyy lyhyt, mutta ytimekäs MUUTTOMYYNTI!
Kaikki korut 10 euroa (ei vuosikorut), juhlalaukkuja 20 euroa, hajakokoja mekoissa, muutama Matkatakki... Kaikki nämä edulliseen muuttomyyntihintaan! Muuttomyynti kestää torstaihin 28.06.2018 saakka. Sen jälkeen Uudenmaankadun Selavi has left the building!

Mutta eipä hätää; Selavin "uusi sellaista-on-elämä" jatkuu uudessa osoitteessa 06.08.2018 joka on Tehtaankatu 5 C 46, Helsinki 00140. Uusissa suuremmissa tiloissa on inspiroiva työhuone ja mukavan ihana asiakastila. Ai niin, ja ulkona on vielä bonuksena upea "melkein oma" puisto!

 
Elokuusta lähtien toimimme pelkästään ajanvarauksella. Eli soita 0445102862, laita WhatsAppia tai sähköpostia selavi@selavi.fi 


Nyt sitten vain miettimään, mikä onkaan se Selavin Seigle -malliston uusi pukusi arkeen tai juhlaan! Seigle -malliston pukuja tuunataan edelleen sieltä parinkymmenen vuoden takaa uuteen uskoon.  
Olemme avanneet uusia tuulia myös kangasvalikoimaamme. Mitähän ihanaa pukumateriaalia lähtisimme sinulle etsimään? Otamme ajanvarauksia vastaan sekä muuttomyynnin että "remppalomamme" aikana. Nyt on jo pukutilauksia tehty elokuun lopun ja syksyn juhliin sekä työvaatteiksi.

Lämpimästi tervetuloa vielä Wanhaan, ja lomien sekä muuton jälkeen Uuteen tuttuun Selaviin! 
Toivottelemme myös ihanaa ja rentouttavaa keskikesän juhlaa!

Uudenmaankadun Selavi avoinna torstaina 21.6. normaalisti.












Selavi 30.5.2018