Takit

Trenssi Marja, hupputakki Eloisa ja Matkatakki.

Seiglen takit ovat tällä hetkellä kevyitä välikausitakkeja. Takkimme ovat puolipitkiä slimmattuja villakangastakkeja, Matkatakkeja tai vettähylkiviä trenssejä. Kaikkia takkimalleja personoituna juuri sinulle saa tilauksesta.

Mikä on Matkatakki? Meillä on aina ongelma matkalle lähtiessä minkä takin otan mukaani? Talvitakki liian kuuma, tikkitakki paksu... Eipä hätää! Selavin Matkatakki on villakangastakin ja villatakin välimuoto. Esimerkiksi lentokoneessa vetää aina, eikä polyesterhuopa lämmitä. Villaa sisältävä matkatakki on oivallinen apu myös silloin. Takkia voi pitää farkkujen kuin myös juhlavamman mekon kanssa. Ja tokihan se toimii myös välikausitakkina ihan ilman matkaakin. Sadetakiksi siitä ei ole, joten kaatosateessa sateenvarjo on tarpeen. Tervetuloa sovittelemaan ja tilaamaan ihan oma Matkatakki.

Siirry sivun alkuun
 

 

Morsiamen juhlatakki

Nämä luonnonvaaleat, tähtireikäkuviolliset, keitetystä 100% villasta valmistetut takit sopivat mainiosti syksy- tai talvimorsiamille. Kuvassa uniikkikappaleet.
 

Matkatakki

Kuvassa italialaisesta villasta valmistettu matkatakki "Barokki".

 

Pitkä villakangastakki Heta

Kuvan tilaustakki on vyötäröltä napakka sekä helmastaan kellotettu. Takissa on myös villavatiinivuori. Malli on Selavin Seigle -malliston perusmalleja.